90 graden : Interieur

Interieur

Het is ideaal om het ontwerp van een gebouw en de inrichting daarvan te combineren. Dit zorgt vaak voor meer eenheid en voorkomt dat latere interieurwensen niet meer mogelijk zijn. Interieurarchitectenbureau 90graden wil graag de wensen, idee├źn en eisen van de opdrachtgever realiseren en maakt van te voren een goed uitgedacht interieurplan.

 

  • werktekening vloerverwarming
  • werktekening elektra
  • 3d presentatie
  • 3d maquette

Door perspectieven en 3D presentaties kunt u zich een betere voorstelling maken van het ontwerp, zodat er tijdens de uitvoering geen beslissingen of keuzes gemaakt worden waar u als opdrachtgever later spijt van heeft. Voor een goed eindresultaat is samenwerking en communicatie in woord en beeld tussen de betrokken partijen erg belangrijk.  Plattegronden en aanzichten met maatvoering maken inzichtelijk wat bijvoorbeeld door monteur, elektricien, meubelmaker of tegelzetter gedaan moet worden. Wij zijn bereid om te luisteren naar opdrachtgever en uitvoerder en kiezen liefst de beste oplossingen in plaats van de makkelijkste.

 

De interieurontwerpen en producten van 90graden zijn sober, strak en monumentaal. Dat wil zeggen: Ontdaan van toevoegingen en decoratie. Wij streven naar harmonie of het nu gaat om een badkamer of totaal interieur.

Interieur projecten van 90 graden: