90 graden : Meubelontwerp

Meubelontwerp

90 graden ontwerpt meubels in opdracht van particulieren, bedrijven en winkels. Onze meubels zijn altijd uniek vanwege zeer kleine oplagen, handwerk en nette afwerking. Ze kunnen daarom wat prijs betreft niet concureren met meubels uit de winkel. Tafels, boekenkasten, bureaus enz. worden in de door u gewenste afmetingen gemaakt. Meerdere houtsoorten, afwerklagen of kleuren zijn mogelijk.

 

  • werktekening vloerverwarming
  • werktekening elektra
  • 3d presentatie
  • 3d maquette

Wij ontwerpen meubels met een 3d programma en experimenteren ook in de werkplaats. Op die manier kunnen wij u al resultaat tonen in een vroeg stadium. Wijzigingen zijn dan nog mogelijk alvorens tot productie wordt overgegaan. Het is ook mogelijk om alleen ontwerp & werktekeningen te laten maken. Het object is dan door interieurbouwer of meubelmaker naar keuze te maken. Dit kan een voordeel zijn i.v.m. door ons niet te leveren materialen of vanwege budgettaire aspecten.
De meubels van 90 graden zijn sober, strak en monumentaal. De functionele en praktische aspecten zijn net zo belangrijk als vindingrijkheid en uitstraling. Door de minimalistische vormgeving en materiaalkeuze zijn de meubels goed met elkaar te combineren.

 

Heeft u zelf idee├źn voor een meubel?

Dan kunt u bij ons terecht voor advies, verdere uitwerking of realisatie. Neem contact op met 90 graden.

 

Meubel projecten van 90 graden: