90 graden : Interieur

Interieur monument

Opdrachtgever: MZ producties

Periode: 2005 t/m heden
Werkzaamheden 90 graden: renovatieplan, advies m.b.t. restauratie interieur, historisch onderzoek, opzichter, interieurontwerp, 3d presentatie, werktekeningen.

 Opdrachtomschrijving: Modern en uitgekiend interieur voor een oud pand (Rijksmonument). Zodanig dat het pand in gebruik genomen kan worden als architectenbureau en deels verhuurd kan worden als woning.

Oplossing: Sober en strak interieur van eigen fabrikaat en ontwerp. Elke ruimte is met oog voor detail afgewerkt en ingericht.

  • Helder verlichtingsplan: met o.a. vloerlampen, wandverlichting, oriëntatieverlichting en designarmaturen.
  • Vloerplan: Symmetrische hardstenen vloeren op begane grond en kelder met als basismaat tegels van 600 x 600mm. Bovenverdieping: eiken vloerdelen van 280mm symmetrisch gelegd.
  • Presentatiemogelijkheden: beamers, geluidinstallaties, elektrische verduistering. Elektra en data aansluitingen in vloeren i.v.m. bediening aan tafel.
  • Goede HR-installatie, 4 groepen vloerverwarming en radiatoren met muuraansluiting. Uitgebreide en weggewerkte elektrische installatie.
  • Beveiliging met rookmelders, infraroodmelders en magneetcontacten in contact met alarmcentrale en camera’s in eigen beheer.  

Bekijk voor meer informatie over de herindeling van de ruimtes en renovatie van het pand project : Monument